Service, onderhoud
en veiligheid naar
het hoogste niveau

path1

Techniek als passie

Bevers Heftruckservice biedt al tientallen jaren service op hoog niveau op het gebied van interne transportmiddelen. Wat begon als hobby, vader Tiny en zoon Pieter, samen sleutelend aan tractoren, auto’s en motoren, is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat interne transportmiddelen levert en onderhoud. Aan de hand van Pieter is het bedrijf verder geprofessionaliseerd en uitgegroeid tot een onderneming met een 5-tal goed opgeleide vakmensen.

Vanuit onze werkplaats in het Brabantse Schijndel repareren, onderhouden en keuren wij interne transportmiddelen van verschillende merken en types. Met een eigen transportservice vervoeren we de machines van en naar onze klanten. Zo zorgen we dat onze klanten niet stil staan wat intern transport betreft. Daarnaast biedt Bevers Heftruckservice verkoop en verhuur van interne transportmiddelen aan.

Het motto van Tiny was altijd: “Alles is te maken. Dè gu nie, dè bestu niet.” Met andere woorden alles is te maken. Dat gaat niet, dat bestaat niet. Deze gedachtegang typeert de werkwijze van Bevers Heftruckservice. Gedrevenheid en vakmanschap zorgen ervoor dat uw transportmaterieel bij Bevers Heftruckservice in goede handen is en waarbij uw wensen als klant centraal staan.

Bij Bevers heftruckservice liften wij service naar een hoger niveau!

over ons eigen vervoer

Eigen transport

mobiele werkplaats

Mobiele werkplaats

voorraad
path1

Heeft u speciale wensen?
Geen probleem wij zorgen ervoor.