Service, onderhoud
en veiligheid naar
het hoogste niveau

path1

Verhuur

Interne transportmiddelen spelen een belangrijke rol binnen het logistieke proces van bedrijven. In de meeste gevallen zijn ze zelfs onmisbaar. Het aanschaffen van interne transportmiddelen vergt echter vaak een behoorlijke investering. Zeker bij een tijdelijk vraag naar interne transportmiddelen is huren een ideale oplossing. Huur is aantrekkelijk om bijvoorbeeld pieken in uw werkzaamheden op te vangen of in te spelen op seizoensinvloeden. Een ander voordeel van huren is natuurlijk het ontbreken van een hoge aanschafprijs, waardoor het voor veel bedrijven een aantrekkelijke optie is.

Als u bij Bevers Heftruckservice huurt is de huurprijs inclusief (jaarlijkse) veiligheidskeuring, onderhoudskosten en verzekering. U weet waar u aan toe bent en komt dus niet voor onverwachte onderhoudskosten te staan.

Ook voor verhuur bent u dus bij Bevers Heftruckservice aan het juiste adres. Voor korte of lange termijn, wij bieden altijd een oplossing die voor u werkt. Wij verhuren diverse soorten en merken heftrucks, pallettrucks, stapelaars, reachtrucks en hoogwerkers. Daarnaast beschikken wij over een grote voorraad rotators en andere soorten voorzetapparatuur.

Flexibel en snel

U kunt bij Bevers Heftruckservice een intern transportmaterieel huren voor elk mogelijke termijn: voor een dag, een week, een jaar, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.
Doordat wij beschikken over eigen transportmiddelen, kunnen wij snel schakelen en de machine snel leveren op iedere gewenste locatie.
Wij zorgen dat de huurmachine in goede technische staat is en voorzien is van een geldige veiligheidskeuring. Ook bij verhuur kunt u vertrouwen op de kwaliteit en goede service van Bevers Heftruckservice!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Bellen: 06-50955321
Mailen: pieter@beversheftruckservice.nl

path1

Heeft u speciale wensen?
Geen probleem wij zorgen ervoor.