Service, onderhoud
en veiligheid naar
het hoogste niveau

path1

Verkoop

Bevers Heftruckservice verkoopt zowel gebruikte als nieuwe heftrucks, stapelaars, pallettrucks, reachtrucks, veegmachines, voorzetapparatuur en overige interne transportmiddelen. Voor verkoop worden alle gebruikte machines grondig door ons geïnspecteerd en indien nodig technisch en optisch in orde gemaakt. Wij garanderen dat elke door ons verkochte machine tiptop in orde is, waar u ,ook met een gebruikt exemplaar, jarenlang (werk)plezier van heeft.

Uiteraard is een klant bij ons koning. De machines worden helemaal naar úw wensen afgeleverd. Wilt u bijvoorbeeld de machine in uw bedrijfskleuren? Geen probleem, dan zorgen wij daarvoor. Andere wensen als speciale aanpassingen zijn altijd bespreekbaar. Benieuwd wat we voor uw situatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Verschillende types heftrucks

Wanneer u op zoek bent naar een heftruck heeft u bij ons de keuze uit zowel verbrandingstrucks (LPG en diesel) als elektrische trucks. Welke type truck voor uw soort werkzaamheden en omgeving het meest geschikt is? Dat is van verschillende factoren afhankelijk, wij adviseren u hier graag in.

Een heftruck op proef

Wilt u zelf ervaren wat voor uw situatie goed werkt? Dat kan! Wij bieden de mogelijkheid een heftruck bij u op proef te leveren, zo kunt u de heftruck en de mogelijkheden van de machine zelf ervaren. Een proefperiode is vrijblijvend. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Iedere machine leverbaar

Wij zijn gespecialiseerd in Linde machines, maar alle andere merken kunnen wij uiteraard ook leveren. Staat de machine die u zoekt niet in onze voorraadlijst? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Door onze goede contacten met binnen- en buitenlandse leveranciers, kunnen wij u altijd van dienst zijn. Ongeacht naar welk merk, type of specificaties u op zoek bent.
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Bellen: 06-50955321
Mailen: pieter@beversheftruckservice.nl

path1

Heeft u speciale wensen?
Geen probleem wij zorgen ervoor.